Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Yılport Samsunspor ve Manisa FK, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderlik karşılaşmasına çıkacak. Peki, Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? TFF 2.Lig'de oynanacak haftanın dev maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Yılport Samsunspor TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Manisa FK, karşısında cumartesi günü önemli bir sınav verecek. Zorlu müsabaka şampiyonluk iddiasıyla kurulan iki ekibin güç gösterisine sahne olacak.

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz ilk 5 haftada puan kaybı yaşamayan 15 puanlı Manisa FK’dan 2 puan geride. Yine Manisa 18 golle grubun en skorer takımı konumunda. Samsunspor'umuzun ise 12 golü bulunuyor.


Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

5 Ekim Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi Samsunsonhaber’de olacak.

Samsunspor 5 maçta sadece 2 gol yiyerek başarılı bir savunma performansı sergilerken Manisa FK şimdiye kadar kalesinde 4 gol gördü.

Samsunspor’un en büyük avantajı 12. Adamı olan taraftarı. Bu karşılaşmada da stadı dolduracak olan taraftar Samsunspor’u yalnız bırakmayacak. Bu destekle daha güçlü bir oyun ortaya koyan Samsunspor’da evinde son mağlubiyetini geçen sezon 11 Kasım'da Keçiörengücü karşısında aldı.

Samsunspor bu sezon evinde çıktığı 2 maçta 7 gol atıp, kalesini gole kapattı. Manisa'nın en önemli kozu 6 golü bulunan Serdar Deliktaş olacak. Samsunspor'un 4 gollü forveti Bahattin Köse.