Tarık Ünlüoğlu'nun son sözleri yürek dağladı

Tarık Ünlüoğlu'nun son sözleri yürek dağladı

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun son sözleri ortaya çıktı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu yakalandığı akciğer kanseri sonucu geçtiğimiz 1 Ekim Salı günü hayata gözlerini yummuştu.

Tarık Ünlüoğlu'nun hastalığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken ortaya çıkmıştı.

Diziden apar topar ayrılan Tarık Ünlüoğlu evinde dinlenirken aniden rahatsızlandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Henüz 61 yaşında olan başarılı oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na bugün veda edildi.

Usta sanatçıya ilk tören İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Törende eşi Tarık Ünlüoğlu'nun tabutuna sarılarak ağlayan oyuncu Gülenay Kalkan, çok zor anlar yaşadı.

Törende birçok sanatçı dostu Tarık Ünlüoğlu ile vedalaştı. Duygusal anlar yaşayan ünlü isimler arasındaMelek Baykal'ın sözleri herkesin yüreklerini dağladı.

Gözyaşları içinde cenazede hazır bulunan Melek Baykal, Ünlüoğlu'nun ölmeden iki günce son sözlerini aktardı.

61 yaşında yaşadığı akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Törende tabut başında görülen Gülenay Kalkan, zor anlar yaşadı.

Oyuncu Melek Baykal, gözyaşları içinde Ünlüoğlu'nun ölmeden iki gün önce evine gittiğini söyledi. Baykal Ünlüoğlu'nun kendisine" Hoşgeldin ama geç geldin" dediğini dile getirdi. Bugüne kadar gördüğü en kalabalık cenaze olduğunu söyleyen Baykal, "Tarık'ımız layık olduğu şekilde uğurlanıyor" sözlerini kullandı.