Kubilay Aka'nın yeni aşkı magazin gündemine düştü

Kubilay Aka'nın yeni aşkı magazin gündemine düştü

Miray Daner'le ilşkisini bitirdikten sonra Hilal Altınbilek'le aşk yaşadığı konuşulan Kubilay Aka, Bade İşçil'le görüntülendi.

Miray Daner'den ayrıldıktan sonra adı ihanetle gündeme gelenKubilay Aka çapkınlık turuna çıktı. Aka, başka bir oyuncuyla samimi bir şekilde görüntülendi.

Dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve örnek çift olarak gösterilen Kubilay Aka veMiray Daner geçtiğimiz aylarda ilişkilerine nokta koymuştu. Ayrılıktan bir gün sonra Kubilay Aka,Hilal Altınbilek olduğu iddia edilen bir kadınla samimi bir şekilde görüntüleri ortaya çıkmış ortaya atılan aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Kubilay Aka, bu kez de başka bir oyuncuyla objektiflere yakalandı. Aka, kendisinden 12 yaş büyük oyuncuBade İşçil ile görüntülendi.

24 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'taki bir mekanın terasında meslektaşı Bade İşçil ile görüntülendi. Baş başa uzun süre sohbet eden ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Aka'nın Bade İşçil'i dudağından öpmesi yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.