Yıldırım'dan tebrik ve hedef bildirimi

Yıldırım'dan tebrik ve hedef bildirimi

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, Afyonspor maçı sonrasında sosyal medyadan duygularını paylaştı. 

Samsun Haber: Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsunspor'un büyük ortağıYüksel Yıldırım, Afyonspor maçı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda takımı ve teknik direktörİrfan Buz'u tebrik ettikten sonra, önümüzdeki hafta oynanacak olan Manisa FK maçını hedef olarak gösterdi. Yıldırım şu ifadelere yer verdi: 

"Sevgili İrfan Hocam ve Futbolcular, Kırmızı Şimşekliler olarak bu gece Afyon'da Samsunsporluluk ruhunuzu ortaya koyduğunuz ve aslanlar gibi sahaya çıkıp bizleri 1-0 lık bir galibiyet ile mutlu ettiğiniz için hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Şampiyon olacaksınız başka yolu yok!"

"Sevgili Kırmızı Şimşekler, şimdi hedefimiz 5 Ekim Cumartesi günü akşamı Samsun'da Manisa'yı ilk yenilgisi ile tanıştırmak ve haftaya hakettiğimiz liderlik koltuğuna oturmaktır. Bunu başaracak güç sizin damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur!! Yapın bizi Şampiyon, gerisi teferruat."