Samsunspor'un bir sonraki maçı WEB TV'de ücretsiz yayınlanacak.

Samsunspor'un bir sonraki maçı WEB TV'de ücretsiz yayınlanacak.

Samsunspor Tarsus İdman Yurdu maçını 11.80 TL ücret ile canlı yayınlayan Samsunpor yönetimi yayında yaşanan sorunlar nedeniyle maçı ücretsiz yayınlayacak, detaylar haberimizde.

Samsunspor yönetimi taraftarın yoğun isteği üzerine Samsunspor maçlarını SamsunsporWEB TV aracılığı ile 11.80 TL ücret karşılığında yayınlıyor.

İlk canlı yayını Samsunspor Tarsus İdman Yurdu maçında veren yönetim Ünlü Spiker Melih Gümüşbıçak'ı da getirdi. Spiker ve yayın ile Kırmızı Beyazlı taraftarın gönlünü çelen yönetim yeni bir hamle daha yapacak.

SAMSUNSPOR MAÇINDA CANLI YAYIN DONDU

Tarsus İdman Yurdu karşısında oynanan maçta yapılan ilk canlı yayında yaşanan sorunlardan dolayı maçın ilk 3 dakikası izlenemedi. İlk 3. dakikadan sonra gelen yayın her 5 dakikada bir dondu. Maçı izleyen Kırmızı Beyazlı taraftarlar sinir krizine girdi.

Yayındaki aksaklıkları fark eden yönetim ilk yarı sonunda "Sunuculara yapılan saldırılar sonucu yayının donduğunu" açıkladı.

HABERİMİZ SES GETİRDİ

Samsunspor maçını an be an takip eden ve yayın yasağı olduğu için maçı izleyemeyen taraftarlara canlı anlatım yapan Samsunsonhaber.com ekibi de yaşanan sorunları kaleme aldı ve haberini yaptı.

Yaptığımız haber ilgi gördü ve taraftarlar tepkilerini yaptıkları yorumlarla dile getirdiler.

MANİSA FK SAMSUNSPOR MAÇI ÜCRETSİZ YAYIN

Yönetim de taraftarın kalbini tekrar kazanmak için Samsunpor Tarsus İdman Yurdu maçını ücret vererek izleyen ve sorun yaşayan taraftarların Samsunspor'un evinde oynayacağı bir sonraki Manisa FK Samsunspor maçını ücretsiz izleyebilmesi için çalışma başlattı.

HABER: AHMET ALTÜRK