Modifiye tutkunları Atakum'da buluştu

Modifiye tutkunları Atakum'da buluştu

Modifiye tutkunları Samsun'un Atakum ilçesinde bir araya geldi.

Samsun Haber:Atakum Belediyesi ve Samsun Modifiye Kulübü iş birliği ile Modifiye Araç Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Bine yakın aracın sergilendiği festivalde gençlerle gurur duyduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av.Cemil Deveci, "Bu fuarın anlamı çok, Türkiye'nin dört bir yanından gelmişler, ellerini uzatıyorlar, kalplerini açıyorlar ve hepsi arkadaş. Hepsinin kalp sesi aynı" dedi

Atakum Belediyesi ve Samsun Modifiye Kulübü iş birliği ile Atakum Kent Meydanı'nda gerçekleşen Modifiye Araç Festivali, modifiye araç tutkunları ve Atakumlular tarafından yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin dört bir yanından gelen araçların olduğu festivale eşi Av. Gülay Deveci ile katılan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, festival alanındaki araçları tek tek inceleyerek gençlerle bir araya geldi. Klasik, yerli ve yabancı olmak üzere bine yakın aracın sergilendiği festivalde DJ performansları, halk dansları, bando gibi etkinlikler de yer aldı.

ARABALARA YENİ RUH

Festivaldeki araçların dizaynını hayretle incelediğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Türk gençliğinin sanata düşkünlüğünün dışavurumu bir etkinlik. Amaçlarının kardeşlik ve dostluk olduğunu söylüyorlar. Türkiye'nin dört bir yanından birbirlerini takip ediyorlardı ve burada buluştular. Aralarındaki dayanışma müthiş. Ortaya çıkardıkları araçlar da öyle. 20-30 yıllık arabalara yeni bir ruh vermişler. Kendi kimliklerini, kişiliklerini, heyecanlarını ve hayallerini katmışlar. Ortaya da böyle müthiş bir şey çıkmış. Türk insanının hayata bağlanma biçimlerinden bir tanesi. 20-25 yaş arasında hepsi marifetli gençlerimiz. Kullandıkları araçların da marifeti çok. Bu fuarın da anlamı çok. Türkiye'nin dört bir yanından gelip, ellerini uzatıyorlar, kalplerini açıyorlar ve hepsi arkadaş. Hepsinin kalp sesi aynı. Bu çok önemli bir şey. İçinde bulunduğumuz dönemde bizim gençliğimizin ihtiyaç duyduğu bir anlayış bu. Sadece kalp sesiyle konuşmuyorlar, araçlarıyla da konuşuyorlar. Kendi marifetleri, kendi üretimleri. Bu grubu Atakum'da ağırlamaktan mutluyum. Canlı, dinamik, renk katacak bir grup. Bu grubun Türkiye'nin her tarafındaki belediyeler tarafından davet edilmelerini isterim. Beni lütfen dönem dönem ziyaret edin sizlerin enerjisiyle çok mutlu oldum. Her zaman böyle gülemiyorum çünkü Atakum Belediyesi neredeyse çukurda ve onu çukurdan çıkarmaya çalışıyorum. Ancak sizin gibi gençlerin enerjisini görünce benim de enerjim artıyor. Çukurda değil artık Atakum, yol aldı gidiyor" diye konuştu.