Neslican Tay, 6 aileye daha umut oldu

Neslican Tay, 6 aileye daha umut oldu

Tümör nedeniyle sol bacağı kesilen ve dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, önceki akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğanNeslican Tay için anıt mezar yaptıracağını söyleyen ünlü şarkıcı Haluk Levent'in çağrısı büyük yankı buldu. Neslican'ın anıt mezarı için toplanan bağışlar 6 aileye daha umut oldu.

 Neslican'ın her daim yanında olanHaluk Levent, bugün ve yarın vereceği konserlerinin geliriyle bir anıt mezar yaptıracağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.


Haluk Levent'in bu adımı yanıtsız kalmadı. Levent, anıt mezar için çok sayıda kişinin kendisini aradığını yine Twitter hesabından duyurdu.

Levent, "Anıt mezar için çok arayan oldu. Mermercisi, heykeltraşı , mimarı.. Hiç para harcatmadan üstlendiler. İsimlerini yakında açıklayacağım. Bu konserlerden gelen gelir şu an AHBAP'ların ilgilendiği 6 aile için harcanacak. Duygulandım. Argo söylicem özür dilerim! Seviyorum lan sizi." paylaşımını yaptı.

 Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Rizeli Neslican Tay'ın cenazesi bugün öğleden sonra toprağa verilecek.