Samsunspor maçının ardından İrfan Buz açıklama yaptı

Samsunspor maçının ardından İrfan Buz açıklama yaptı

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, deplasmanda 2-2 berabere biten BAK Spor maçını değerlendirdi.

Samsunspor, Ankara deplasmanındaBAK Spor ile 2-2 kalırken,Teknik Direktör İrfan Buz maç sonunda müsabakayı değerlendirdi.

Berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirten İrfan Buz, “Biz buraya 3 puan için gelmiştik. İlk golü duruş hatasından kaynaklanan kontra atakta çok basit bir şekilde yedik. Oyun bizdeyken golü yiyoruz. Rakibin uzun toplarla geleceğini daha önce de söylemiştik. Kademe hatası yaptık. Özellikle ilk devre inanarak skor 1-1 ve 1-2 olduktan sonra bütün oyun bizdeydi. İkinci devreye de bu şekilde devam edeceklerini söyledik. Üçüncü golü bulduktan sonra oyunu koparabileceğimiz görünüyordu. Fakat bunlarfutbolda oluyor. Bireysel bir hatadan sonra yediğimiz ikinci gole takımımız cevap veremedi” dedi.

Hataları çalışacaklarını söyleyen İrfan Buz, “Temassız oynadık. Daha baskılı oynamamız gerekirken, baskılı oynayamadık. Buradan 3 puanla ayrılmak istedik ama bunlar uzun yolda olağan şeyler. Tabii ki bize de bazı şeyleri gösteriyor. Buradan derslerimizi çıkararak yolumuza devam edeceğiz. Biz yolumuza devam ediyoruz. İçerideTarsus İdmanyurdu maçımız var. Hatalarımızı çalışacağız” diye konuştu.