CHP Atakum İlçe Teşkilatı ve Atakum Belediyesi El Ele

CHP Atakum İlçe Teşkilatı ve Atakum Belediyesi El Ele

Türkiye'de uzun yıllardır sosyal demokrat bir iktidarın olmamasının kırsal bölgelerde yarattığı dezavantajı Atakum Belediyesi, Chp Atakum İlçe Teşkilatı ile eğitim hamleleriyle ortadan kaldırmaya başladı.

Atakum Belediyesi veCumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkanlığı'nın birlikte yürüttüğü eğitime destek projesi kapsamında köy okullarındaki dezavantajlı çocukların eksiklikleri tespit edilerek, çözümlerinin hızlı bir şekilde nasıl sağlanacağına yönelik çalışmalar başladı.

Kalkınmanın kırsaldan başlaması gerektiği mottosu ile hareket eden Atakum Belediyesi ile CHP Atakum İlçe teşkilatı iş birliği ile kırsal bölgelerde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okullara yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Atakum İlçesi kırsalında bulunanSarayköy İlkokul ve Ortaokulu,Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine yeni eğitim öğretim dönemi nedeniyle yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Yapılan istişare ve işbirliği okul yönetimi ile velileri çok mutlu etti. Eksiklikler ve taleplerin çok kısa sürede yerine getirileceğini söyleyen yöneticiler; "Bu daha başlangıç kendimizi kentimiz için adadık. Kimse bizim eğitime olan desteğimizi ve komşuluk ilişkimize zarar veremez dediler"