Deveci iddialı konuştu! 'Koltuğumu bırakırım'

Deveci iddialı konuştu! 'Koltuğumu bırakırım'

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci; 'Kamuyu 1 kuruş zarara uğratacak bir işin altında imzam olduğunu kanıtlasınlar hemen istifa ederim' dedi.

CHP’lilere seslenenAtakum Belediye Başkanı Cemil Deveci; “ Göreve geldiğimizden bu yana hiçbir CHP’linin keşke bunun altında Cemil Deveci’nin imzası olmasaydı diyebileceği bir iş yapmadık” dedi.


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci göreve geldiğinden bu yana yaptığı her icraatta doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadığını söyleyerek; “ Cemil Deveci’nin yönetimini eleştirebilirsiniz. Ancak, Cemil Deveci’nin kamuyu 1 kuruş zarara uğratacak bir işin altında imzası olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Aksini kanıtlasınlar hemen istifa eder koltuğu bırakırım. Hukuk dışı bırakın hukuku etik dışı dahi olsa bir işim olduğunu kanıtlasınlar ben koltuğu bırakacağım. Bu kadar net, bu kadar açık, bu kadar yürekli, bu kadar CHP’li kimliğim ile söylüyorum. Tüm CHP’lilerin onurlu, şahsiyetli, ilkeli şahsiyetinizi kendi şahsiyetimde toplayarak bu kadar net davranıyorum” dedi.