Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme! Oklar kimi gösteriyor?

Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme! Oklar kimi gösteriyor?

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde Ecrin Kurnaz hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Samsun’unVezirköprü ilçesinde kaybolduktan 22 gün sonra parçalanmış halde cesedi bulunan 1.5 yaşındakiEcrin Kurnaz’ın kim yada kimler tarafından öldürüldüğü henüz bir sonuca bağlanmadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün Ecrin bebekle ilgili merak edilen bazı sorular açıklık kazandı.

Adli tıp sonuçları tamamlanmadı

Müge Anlı programda, '' Yaz boyunca en çok sorular sorulardan biri olan Ecrin Kurnaz'ın Adli tıp raporu gayri resmi bilgilere göre henüz tamamlanmadı'' dedi.

Müge Anlı açıklamasında; '' Kemik örneklerinin üzerinde hayvan DNA'sı bulunuyor mu? bunu Hacettepe Üniversitesi belirleyecek. Bizde Ecrin'in sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz'' dedi.

Ecrin Kurnaz'in ailesi taşındı

Olayın ardından Ecrin bebeğin anne ve üvey babasının da Vezirköprü'den taşındığı belirten Müge Anlı; '' Sevcan ve Deniz Kurnaz çifti ailesinden ayrıldı. Amasya'ya taşındı. Yayınımızda Sevcan hamileydi ve bir erkek bebek dünyaya getirdi. Şüphelerin odağında olan Üvey amcaÖzkan Kurnaz ise Samsun'da ailesinin yanında çalışıyor'' açıklamasında bulundu.


Sonuçların çıkmasını bekliyoruz

3G bağlantısıyla canlı olarak yayına bağlanan üvey Baba Deniz Kurnaz ;'' Nuri Mert isimli bir bebeğimiz oldu fakat sevincimizi bile buruk bir şekilde yaşadık. Ecrin'in sonuçlarını çıkmasını hepimiz bekliyoruz'' şeklinde konuştu.


Traktör temiz çıktı

Müge Anlı'nın, ''Seninde fikrinde değişikler olmuş en başta annen ve kardeşinden şüpheleniyordun ne değişti'' sorusu üzerine cevap veren babaDeniz Kurnaz ;'' Ben ilk önce traktörden şüphelenmiştim biliyorsunuz hani başına bilerek veya kazayla bişey mi getirildi acaba diye ama traktör temiz çıktı Müge hanım '' dedi.

Bu çocuğa ne oldu?

Müge Anlı'nın, ''Ne oldu o zaman sence bu çocuğa? sorusu üzerine Deniz Kurnaz; Ben artık kimseye bir şey demiyorum sadece adli tıptan gelecek sonuçları bekliyorum''

Bu olayın üstü kapansın istemiyorum


Ben adli tıptan gelecek sonuçtan bir şey beklemiyorum diyen Müge Anlı; '' Her şey ortada. Bir beden bütünlüğü yok. Çocuğun üzerinde bir şey kalmamış. Muhtemelen beden bütünlüğü bozulduğu için ölüm sebebi tam belirlenemebilir. Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama çocuğun eti bile yok üstünde ama bu olayın üstü kapansın istemiyorum. Sizin sosyal medyada senin eşinle yayınladığın bir videonuz var bu çok olay oldu. Hani çocuk öldü gitti onlar böyle videolar mı çekiyorlar dediler peki bu konuda ne söyliceksin'' şeklinde konuştu.


Videonun daha öncesine ait olduğu söyleyen Deniz Kurnaz; '' Ben onu açıkladım zaten çocuk kaybolmadan 5 ay önceki videoydu o Müge Hanım'' dedi.

Yenge çocuk gitti verildi

Deniz Kurnaz, Muhammet Yahşi'nin babasını arayan bir kişinin çocuğu boşuna aramasınlar dediğini de belirtti.

Canlı yayına telefonla bağlanan Melek Yahşi ise ; '' Ben polise ifademi verdim. Çocuğu arayalım dedim. Kayınbiraderim bana yenge çocuk gitti gitti verildi. Özkan çocuğu verdi dedi. Ben üstünde durmadım çünkü öylesine tahmin üzerine çocuk ortada olmayınca söylenmiş bir kelimeydi'' dedi.

Haber:Kübra ÖKSÜZ