Samsunspor-Bak spor maçı ne zaman?

Samsunspor-Bak spor maçı ne zaman?

Lige Gümüşhane ve Pendik galibiyetleriyle başlayan Yılport Samsunspor 3.Haftada Bak spor ile karşılaşacak.Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Maçın hangi gün olduğunu araştırmaya başladı. Samsunspor-Bak spor maçı ne zaman? Merak edilen bütün soruları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Sezona Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Samsunpor Lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Gümüşhane deplasmanında üç puanla dönerken evinde oynadığı Pendikspor karşılaşmasında galip gelmeyi bildi. Kırmızı Şimşekler Ligin 3. Haftasında Ankara temsilcisi Bak spor ile karşılaşıcak.

Maçın hangi gün olduğunu merak eden taraftarlar şimdiden araştırmaya başladı.Samsunspor-Bak spor maçı ne zaman? Merak edilen bütün soruları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Samsunspor-Bak spor maçı ne zaman saat kaçta?

Yılport Samsunspor Ligin 3. Haftasında Ankara Ostim stadında Saat 16.00'da Bak spor ile karşılaşacak.

Samsunspor-Bak spor maçı hangi kanalda?

Samsunsporlu taraftarlar maçlara yoğun ilgi gösterirken stada gidemeyen taraftarların ise maçın hangi kanalda olduğu araştırmaya başladılar. Samsunspor-Bak spor maçının yayınlanacağı hakkında yetkili mercilerden henüz açıklama yapılmadı.

Samsunspor önümüzdeki hafta kiminle oynuyor?

Samsunspor önümüzdeki hafta Ankara ekiplerinden Bak Spor'a konuk olacak. Samsunspor-Bak spor 4271 kapasiteli Ostim Stadyumunun Saat 16.00'da karşılaşıcak.

HABER:Soner Okumak