Çukur dizisi ne zaman başlıyor?

Çukur dizisi ne zaman başlıyor?

Çukur dizisinden önemli bir ayrılık yaşandığı ortaya çıktı.

Çukur dizisinin yeni sezon tanıtımında daha önce açıkladığımız gibi İdris’in ölümü sonrası Yamaç’ın aklını kaybetmesi ve Baykal’ın intakamını almaya gelen kızı Efsun yer alıyor.

Bilindiği üzere Çukur dizisinin sezon finalinde Akın’ın kurtardığı Yücel Koçovalılar’dan ağır bir intikam almak için hain bir plan yapmış ve Koçovalılar’ın kadınlarını kaçırmış ve kadınların hayatı karşılığında Yamaç ile İdris’i karşı karşıya getirmiş biriniz ölmezse kadınlar ölecek demişti. Çukur dizisinin yeni sezonunda İdris Koçovalı karakterinin olmayacağıErcan Kesal’ın Çukur’dan ayrıldığı ortaya çıktı.

Çukur dizisi yapımcısı Ay yapım yeni sezonda Çukur dizisine son olarak Halka dizisinde yer alan Hazal Subaşı ile anlaştı.

Çukur dizisi kadrosuna Efsun karakteri ile Damla Sönmez dahil oldu. Damla Sönmez dizi de Aras Bulut İynemli ile partner olacak. Efsun karakteri dizi de öldü sanılan ancak Karakuzular’ı Koçovalıların başına bela eden Baykal’ın kızı olarak girecek.


Yeni sezon çekimlerine Ağustos ayı başında başlamayı planlarken yaşanan gecikmeden dolayı çekimlere en geç başlayan dizi oldu. Çukur dizisi ekibi 1 eylül 2019 pazar günü yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti. Bu durumda Çukur’un yeni sezonu 16 eylül pazartesi günü başlayacak.


Ay Yapım Çukur dizisi set ekibine 19 Ağustos pazartesi günü iş başı var bilgisi verilmiş. Çukur dizisinin yeni sezon başlama tarihine Show Tv karar verdi ve Ay yapım 16 Eylül pazartesi günü Çukur dizisinin yeni sezonunu Show Tv’ye teslim edecek. Çukur dizisi yeni sezona başlamadan önce 3 bölüm stok çekecek.