Samsun'da görkemli açılış! B&C Hotel hizmete açıldı

Samsun'da görkemli açılış! B&C Hotel hizmete açıldı

İmamoğulları Grup ve Yaşar Grup ortaklığı ile hayat bulan B&C Hotel, Samsun'da görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Karadeniz'in başkenti olarak bilinen Samsun 'da turizme katkı vermek ve standartlarını yükseltmek amacı ile kurulan B&C Hotel,  Samsun'un önde gelen iş ve siyaset insanlarının katılımı ile  Samsun'da hizmete girdi.

 B&C Hotel 4 süit, 32'si lüx olmak üzere 36 oda, 400 ve 200 kişilik balo salonları, spa, hamam, sauna, ve kafeterya kısımları ile misafirlerine hizmet verecek.

Hep birlikte başardık

B&C Hotelin kurucu ortağı Cemil Bilici açılışta yaptığı konuşmada; '' Bizler ülkemizin üreterek büyüyen bir yapıya kavuşması için, var gücümüzle çalışan iş insanlarıyız. Enerjimizin büyük bölümünü yaşadığımız şehrin insanına enerjisine katkı sağlamak için harcıyoruz. Bu düşünceyle doğduğumuz topraklara İmamoğulları  ve Yaşar Grup olarak bu oteli kurmayı hayal ettik. Bu hayali gerçekleştirmek için 2 yıl önce otelimizin temelini atarak işe başladık. Bugün iyi bir iş çıkardığımızın inancındayız . 30 milyon liralık yatırım bütçesiyle şehrimizin en iddialı dört yıldızlı oteli olmanın mutluluğunu hep birlikte başardık. Otelimizin Samsunumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum''dedi.

B&C Hotelin kurucu ortağıMustafa Polatcanise;''Büyüyen ülkemizin kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun ilimize yatırım yapan, istihdam sağlayan, ekonomide katkıda bulunan tüm şirketlerimize teşekkür ediyorum. Başta şehrimiz olmak üzere ülke olarak çok çalışmaya ihtiyacımız var. Doğum yerimiz olan Samsun'a yatırım yapmak bizim boynumuz borcudur'' dedi.

Samsun'un potansiyeli yüksek

Samsun'un kalkınmasına büyük önem verdiğini ifade eden Samsun Valisi Osman Kaymak ise; '' Samsun'un kalkınması yönünde milletvekillermiz ve mesai arkadaşlarımızla yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Gayemiz Samsun'da daha çok iş ve aş olsun. Samsun gerçekten potansiyeli çok yüksek bir il, dışardan gelen insanlar bize Samsun'u anlatıyor çünkü Samsun'un bulunduğu jeopolitik yapı yatırımcılar için cazip bir alan. Samsun'un menfaatleri için siyasi ayrım gözetmeden bir araya gelmemiz lazım. Bu tesisin Samsunumuza ve yatırımcılara hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir;Atakum’un en güzel yerinde, çok güzel bir mimariyle, iyi bir kalite, bir iddia ile bu işe girdiler. Özellikle 100. yıl dolayısıyla şu anda Türkiye’de iç turizm, olabildiğince de dış turizm alanında en iyi gelişme gösteren illerdeniz. Ciddi bir hareketlilik var. Konaklama ve turizm tesislerimizde çok yüksek bir doluluk oranı var. Bunun arkası gelecek İnşallah” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Samsun’da ortaklık kültürünü yürümez diyenlere, Samsun’da ortaklığın yaşamayacağını iddia edenlere çok önemli bir cevap veriyorlar. Biz buradayız ve yolumuza devam edeceğiz mesajı veriyorlar. Herkes buradan ciddi bir örnek almalı. Bu birlikteliği kuran ve şehrimize turizm anlamında yeni bir model yeni bir vizyon getiren yeni kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu tesisin ailelere, kendilerine, Samsun’a ve bütün burada konaklayacak herkse hayırlar getirsin” dedi. 

 

AçılışaSamsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve siyasi katıldı.