Samsunspor'un yeni transferi Gökhan Alsan'dan flaş açıklamalar

Samsunspor'un yeni transferi Gökhan Alsan'dan flaş açıklamalar

Yılport Samsunspor'un Gazişehir Gaziantepspor'dan transfer ettiği Gökhan Alsan açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor'un yeni transferiGökhan Alsan "Transfer kararını verirken hiç düşünmediğini kaydeden Alsan, “Bana TFF 1. Lig’de Samsunspor ile birlikte 13-14 teklif vardı. Bu teklifleri sıraya koyduğum zaman gözümde her zaman birinci sırada Samsunspor vardı. Başarıya aç bir takım, başarıya aç bir camia ve başarıya aç bir hocamız var." dedi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor futbolcusu Gökhan Alsan, “Samsunspor ile birlikte bana 13-14 tane teklif vardı. Buraya gelmemdeki en büyük etken Samsunspor’un başarıya aç bir takım olmasıydı” dedi.

Alsan, Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Transfer kararını verirken hiç düşünmediğini kaydeden Alsan, “Bana TFF 1. Lig’de Samsunspor ile birlikte 13-14 teklif vardı. Bu teklifleri sıraya koyduğum zaman gözümde her zaman birinci sırada Samsunspor vardı. Başarıya aç bir takım, başarıya aç bir camia ve başarıya aç bir hocamız var. Benim buraya gelmemdeki en büyük etken bu oldu” dedi.

Samsunspor’a çok büyük katkılar vereceğim

Samsunspor’un şu anda bulunduğu konumu kesinlikle hak etmediğini belirten Alsan, “El birliği ile bu takımı inşallah bir üst lige çıkartacağız. Oradan da bir süper lige çıkartmayı düşünüyoruz. Samsunspor’a çok iyi katkılar vermeye geldim. İki yönlü oynayabilen, sert, agresif bir oyuncuyum. Hocamızın da istediği bir tarzda oyuncu olduğumu düşünüyorum. Gözü kara, hiçbir şeyden korkmayan bir oyuncuyum. Samsunspor’a çok büyük katkılar vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Herkesi maça bekliyoruz

Pendikspor maçına 3 puan için çıkacaklarını aktaran Alsan, “Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onlara güzel futbol ve mücadele izleteceğimizden şüpheleri olmasın. Herkesi maça bekliyoruz. Bu sezon iç sahadaki ilk maçımız ve taraftarımız ile birlikte 3 puanımızı alacağız” şeklinde konuştu.