Samsun'da okullarda kanunsuzluk! Sakın kanmayın

Samsun'da okullarda kanunsuzluk! Sakın kanmayın

Samsun'da okullarda kanunsuzluk Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un uyarılarına rağmen devam etti. Sakın kanmayın, fırsatçılara taviz vermeyin.

Okulların açılmasına günler kala eğitimli fırsatçılar işe koyuldu, Samsun'da  bir çok okulda kayıt Bağış adı altında para ve A4 Kağıt isteniyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Bu gün yaptığı açıklamalarda’ da vatandaşları bilgilendirirken Eğitimcileri ‘de uyardı buna rağmen Samsun'da bir lisede öğrencilerden pul yerinde 4 top kağıt istenmekte. Bir top kağıdın 20 lira olduğu şu günlerde veliler isyan etti.

YASAL DEĞİL ALDANMAYIN

Öğrenciler kayıt yaptırırken bağış adı altında para alımları, 1 adet bile olsa kâğıt aldırmayı zorunlu tutan okul yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılacağıMilli eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

SAMSUN'DA BİR ÇOK OKULDA

Samsun'da özellikle köy okullarında meydan gelen Bağış adı altında para alma, Toplu Şekilde pul, Kağıt aldırma yaygınlaşmaya başladı, Samsun'un göbeğinde'de bir kaç okulda  görülen bu olay vatandaşları şaşırttı.

ŞİKAYET EDİN

Herhangi bir şekilde okula kayıt yaptırırken size kayıt yaptırmak için A4 kağıdı, Bağış parası gibi maddiyat gerektiren şeyler isteyen okula yönetimini şikayet ederek yasal yola başvurabilirsiniz.

 

HABER: AHMET ALTÜRK