Samsun'da esnaf mağdur,vatandaş rahatsız, belediyeden ses yok!

 Samsun'da esnaf mağdur,vatandaş rahatsız, belediyeden ses yok!

Samsun Saathane Meydanı esnafı dükkanlarının önünde bulunan çukurdan bir süredir rahatsız ve yetkili mercilerden yardım bekliyor.

Samsun'un en işlek caddelerinden biri olanSaaathane Meydanı'nda asfaltın göçmesiyle oluşan çukur sadece esnafı değil oradan geçen vatandaşları da oldukça rahatsız ediyor.

İlkadım Belediyesi'ne durumu bildirdiklerini ifade eden esnaf Mevlüt Bal,'' Esnaf ve vatandaşlar olarak buraya bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Belediye yapılacağını söyledi fakat geri dönüş olmadı'' dedi.

Pis kokuya maruz kalıyoruz

Asfaltın göçük olmasından kaynaklanan bir çukur olduğunu ifade eden Bal,'' Bir süredir bununla ilgili gerekli yerlere konuyu bildiriyoruz. Buradan geçen zabıta ekiplerine de sürekli söylüyoruz. havanın sıcak olmasından kaynaklı çok ağır ve pis bir koku oluyor. Esnaf arkadaşlar da çok rahatsız oluyor ve buradan geçen vatandaşlar burunlarını kapatarak geçiyor. Arabalar geçtikçe camlara kadar su sıçrıyor. Bizimde dükkanımızın önü bizde ister istemez rahatsız oluyoruz ve bu kokuya maruz kalıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Belediyeden geri dönüş olmadı

Mevlüt Bal açıklamasında,''Mağduruyetimizi İlkadım Belediyesi'ne hattaBüyükşehir Belediyesi'ne dahi bildirdik yapılacak denildi fakat halen daha bir işlem yapılmadı. Burayı sürekli detarjanlı sularla yıkamak zorunda kalıyoruz kokuyu gidermek için ama olmuyor. Çukur olduğu için balıkçılardan gelen kirli su burada birikiyor ve kokuyu daha da ağırlaştırıyor'' dedi.

Haber:Kübra ÖKSÜZ

mevlüt bal esnaf