Süleyman Soylu pejmürde dedi...

Süleyman Soylu pejmürde dedi...

Mustafa Bilik'in kaleminden' Süleyman Soylu pejmürde dedi...'

Süleyman Soylu pejmürde dedi...
Kelimeyi araştırıp baktığımda gördüm ki;
Eski püskü, yırtık, dağınık, perişan anlamlarına geliyor.
Ben açıkça söylemek istiyorum ki son bir yıldır millet zaten pejmürde bir hale gelmeye başladı. Hiç fazladan çaba göstermeye gerek yok.
Köylü, asgari ücretli, emekli yani dar gelirli olanların yanı sıra artık orta halli dediğimiz kesiminde durumu artık pejmürde.
Düşünsenize Rize de yaşıyorsunuz çayınızı ÇAYKUR’a 2.93 den veriyorsunuz evinize çay almaya markete gidiyorsunuz 40 liraya alıyorsunuz.
Ordu da yaşıyorsunuz fındığınızı TMO’ya 15 liradan verdiniz canınız fındık çekti markete gidiyorsunuz kilosu 100 liraya fındık alıyorsunuz.
Üstelik bu ülkede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , "Ağustos ayında TÜFE, ÜFE ve çekirdek enflasyonda önemli düşüş kaydettik'' dedi.
Twitter hesabından açıklama yapan Albayrak, "Ağustos ayında TÜFE, ÜFE ve çekirdek enflasyonda önemli düşüş kaydettik. Üretici fiyat endeksindeki düşüş, enflasyonda aşağı yönlü trendi devam ettiriyor. Enflasyonla mücadele ve sağlıklı büyüme öncelikli politikalarımız ile tüm alanlarda yılsonu hedeflerimizi yakalayacağız “paylaşımında bulundu.

Yani her şey güllük gülistanlıkken enflasyonda tahminler tutacakken pejmürde olduk varın gerisini siz düşünün. Allah devalüasyondan ve ekonomik krizden korusun o zaman ne hale geliriz kim bilir?