Müge Anlı ne zaman başlıyor? Ecrin Kurnaz'da son durum ne? Ne olacak?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? Ecrin Kurnaz'da son durum ne? Ne olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona başlarken Samsun'da Ecrin bebek cinayetiyle ilgili konunun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu.Ecrin bebek cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi var mı?

Gündüz Kuşağı programlarının en başarılısı arasında yer alan ve büyük bir seyirci kitlesine sahip olanMüge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Eylül de izleyiciyle buluşuyor.

ECRİN KURNAZ'IN KONUSU DEVAM EDECEK Mİ?

Sezon finali yaparken birçok konunun yarım kaldığı programda Samsun'da büyük yankı uyandıran Vezirköprü ilçesinde öldürülenEcrin Kurnaz'ın konusu programda devam edecek mi? sorusu herkes tarafından merak konusu oldu.

Samsun Haberlerinde Ecrin bebek gelişmesi var mı?Ecrin bebek nasıl öldürüldü? Ecrin bebeğin katili üvey amca Özkan Kurnaz mı? Ecrin bebek cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi var mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert inanması güç, film senaryolarından çıkmış konu ve konuklarıyla izleyiciyi ekran başına bağlıyor..

ECRİN KURNAZ TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE

Palu ailesi vakası olarak adlandırılan konu tüm Türkiye'nin gündemine oturmuş ve programda en çok ses getiren olaylar arasında yer almıştı.Samsun'unVezirköprü ilçesinde kaybolanEcrin Kurnaz'ın olayı da en az Palu ailesi kadar gündeme oturdu ve sonuca ulaşılamayan bir düğüm haline geldi.

ECRİN KURNAZ'IN CESEDİ DERE YATAĞINDA BULUNDU

Ecrin Kurnaz'ın cesedi kaybolduğu yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta ormanlık arazideki dere yatağında orman işçilerince bulunmuştu.

SAMSUN'DA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Savcılıktan yapılan yazılı açıklamada, evinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki çocuk Ecrin Kurnaz'a ilişkin, "kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve kasten adam öldürme suçlarına ilişkin başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.

MÜGE ANLI: 'HİÇBİR KONUYU YARIM BIRAKMADIK'

Müge Anlı sezona girmeden önce yarım kalan konular üzerine sorulan soruya ise; '' Arkadaşlar ben hiçbir konuyu yarım bıraktığımızı düşünmüyorum.Her zaman söylüyorum bizim görevimiz fotoğrafı çekmek. Biz foroğrafı çektikten sonra yetkililer onu değerlendirir yada değerlendirmez bu benimle alakalı değil yetkililerin taktiridir. O an için sonuca ulaşılamayan olayların kapandığı anlamına gelmiyor bu durum'' dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında henüz bir sonuca ulaşılamayan Ecrin bebek vakasının yeni sezonda da yaşanan gelişmelerle devam edeceği söyleniyor.

Haber:Kübra ÖKSÜZ