Samsunspor'daki eksikler giderilecek

Samsunspor'daki eksikler giderilecek

Yılport Samsunspor Gümüşhane maçına kadar tüm eksikliklerini giderecek.

Yılport Samsunspor'da, Erzurum kampı sonrası futbolculara verilen izin sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.Teknik Direktör İrfan Buz'un tek amacı ise Gümüşhane maçına kadar takımdaki eksikleri giderip, ideal Samsunspor'u sahaya çıkarmak.

SAMSUNSPOR NURİ ASAN'DA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor'da, Erzurum kampı sonrası futbolculara verilen iki günlük izin bugün sona ererken, Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam saat 20.00'deNuri Asan Tesisleri'nde yapacağı yapacağı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Ligin başlamasına 1 hafta kala son hazırlıkları Samsun'da sürdürecek olan Samsunspor'da, Teknik Direktör İrfan Buz, Gümüşhanespor maçı öncesi takıma son dokunuşlarını yapacak.

TÜM EKSİKLER GİDERİLECEK

Bolu'nun ardından Erzurum'da da yoğun bir kamp dönemi geçiren Yılport Samsunspor'da futbolcuların yorgunluğu hazırlık maçlarında göze çarpmıştı. Takıma yapılan yüklemeler ve 2 günde bir yapılan hazırlık maçlarının etkisi ile Kırmızı-Beyazlıların potansiyelini sahaya yansıtamaması bazı taraftarları tedirgin etse de, Teknik Direktör İrfan Buz'un Gümüşhanespor maçına kadar takımdaki eksikleri giderip, ligin ilk karşılaşmasına yüzde 100 olarak çıkmak istediği öğrenildi.