Samsun Valiliği'nde değişiklik

Samsun Valiliği'nde değişiklik

Samsun Valiliği Basın Müdürü olarak görev yapan Fatma Dursun Atalay, 19 Mayıs Kaymakamlığı'na atanıyor.

Samsun'da 16 yıldır Samsun Valiliği Basın Müdürü olarak görev yapan Fatma Dursun Atalay, kendi isteğiyle görevinden ayrılıyor.

İkamet değişikliğinden dolayı 19 Mayıs Kaymakamlığı'na atanan Dursun'un yerine Samsun Valiliği Basın Müdürlüğü görevine Samsun Valiliği Planlama Müdürlüğü'nde Uzman olarak görev yapan Muhammet Meclis getirildi.

Fatma Dursun Atalay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;


''Çok değerli dostlarım,büyüklerim, küçüklerim; 30 yıllık meslek hayatımın son 16 yılını severek ve ilk günkü heyecanla yürütmeye çalıştığım İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevimden bu gün itibariyle ikamet değişikliğim nedeniyle kendi isteğim doğrultusunda, değerli Valimiz Sayın Osman Kaymak'ın hoşgörü ve anlayışıyla OLUR vermesi sonucu 02 Eylül 2019 tarhinde ayrılacağım. Yeni görev yerim 19 Mayıs Kaymakamlığı olacak. Bu geçen uzun zaman diliminde istemeyerek de olsa kırdığım,üzdüğüm birisi varsa hakkını helal etsin lütfen. Yine bu zaman içerisinde iyi günde, kötü günde yedi /yirmidört çalışma esaslı sayısını hatırlayamadığım yüzlerce program ve etkinlikte her zaman karşılıklı sevgi, hoşgörü ve anlayış içerisinde bana destek olan başta Samsunumuzun yerel ve yaygın basın kuruluşlarının her kademesinde özveriyle görev yapan emekçilerine, çalışma arkadaşlarıma, valiliğimizin her biriminde görev yapan mesai arkadaşlarıma, üstlerime ve aileme teşekkürlerimi borç bilirim. Rabbimden her zaman görev yaptığım emanet yerleri alnımın akıyla devretmeyi nasip etsini diledim. Çok şükür nasip etti. Ben eminim ki benden sonra gelecek arkadaşım bu görevi çok daha yukarılara çıkaracak.Yolu açık olsun. Sevgi ve saygılarımla hoşçakalın efendim'' dedi.