Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge kimdir? Daniel Sturridge kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge kimdir? Daniel Sturridge kimdir?

Türkiye'de Yaz transfer dönemini en çok duyulan ismi olan tecrübeli oyuncu Daniel Sturridge Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Sturridge'nin transferinin gerçekleşmesiyle birlikte İnternet en çok arana isim oldu.Peki Daniel Sturridge kimdir? Daniel Sturridge kaç yaşında? Daniel Sturridge hangi takımlarda oynadı?

Süper Lig ekiplerindenTrabzonspor ile anlaşmaya varan yetenekli forvet oyuncusu Daniel Sturridge internet üzerinden en çok aranan ismi oldu.Trabzonspor ile bir yılı opsiyonlu olamak üzere üç yıllık anlaşma sağlayadın veKAP'a bildirildi.PekiDaniel Sturridge kimdir? Daniel Sturridge kaç yaşında? Daniel Sturridge hangi takımlarda oynadı? Tüm merak edilenler haberimizi içerisinde.

Trabzonspor ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşma sağlayan Daniel Sturridge'e Bordo-Mavililer her bir sezon için 1 milyon 500 bin euro garanti ücret ödeneceği açıkladı.

DANIEL STURRIDGE KİMDİR?

1 Eylül 1989 yılında İngiltere'nin Birmingham şehrinde dünyaya gelen Daniel Sturridge futbola İngiltere'nin köklü kulüplerinde Aston Villa altyapısında başladı.Daha sonra Manchester City'ni akademisine geçen yıldı forvet City'ni A ntakımına kadar yükselen ve profesyoneliye geçen Sturridge bir diğer ingiliz devi Chelsea transfer oldu.2013 yılında ise Liverpool'un yolunu tuttu.

DANIEL STURRIDGE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI KAÇ GOL ATTI

Liverpool- 160 maçta 68 gol
Chelsea- 96 maç 24 gol
Manchester City- 32 maç 6 gol
Bolton Wanderers- 12 maç 8 gol