Son zamanların en çok konuşulan ismi! Tuğçe Kazaz Kimdir?

Son zamanların en çok konuşulan ismi! Tuğçe Kazaz Kimdir?

Sosyal medya paylaşımlarıyla son zamanlarda adından bir hayli söz ettiren Tuğçe Kazaz gündemden düşmüyor.

Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki son zamanların popüler isimlerinden olan Tuğçe Kazaz kimdir?

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu ise İzmir’de geçmiştir.

Okul hayatı boyunca yedi yıl basketbol oynayan Kazaz, bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçmiştir. Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Kolejinde okumuştur. Ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim görmüş fakat devamsızlık nedeniyle okulunu bitirememiştir.

DİN DEĞİŞİMİ:

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül'de Porto Germeno'daki Ayios Nikolaos Kilisesi'nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini almış ve Ortodoks olmuştur. ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti. Tuğçe Kazaz, tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı almıştır. Kazaz, bir dönemin en cesur modellerinden olmuştur. Yunan eşiyle evliyken Hristiyan dinine katılmıştır. Boşandıktan sonra tekrar Müslüman olmuştur. Amerika’da ve Paris’te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bırakmıştır. En son bir tesettür defilesine çıkan Tuğçe Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıklamıştır.