Samsun'a tatile giden ailenin aracı paramparça oldu

Samsun'a tatile giden ailenin aracı paramparça oldu

Samsun'a tatile gitmekte olan Aile Kastamonu'da dinlenmek için yol kenarında durdu. Ailenin içinde olduğu otomobille başka bir otomobil çarpıştı.

Kurban Bayramı tatili içinGebze’denSamsun’a gidenBerat Öztürk idaresindeki 34 ZD 2578 plakalı otomobil, Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyüne geldiği sırada dinlenmek için yol kenarında durdu. Burada çeşmede elini yüzünü yıkayan aileye,Murat Yılmaz yönetimindeki 59 PA 933 plakalı otomobil çarptı.

Kaza sonrası araçlar istinat duvarına çarptı.  Araç içerisinde sıkışan kazazedeleri olay yerine çağrılan Karabük UMKE ekipleri ile Karabük ve Araç’tan sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri çıkardı. Yaşanan feci kazada 8 yaşındakiMuhammed Sobacı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüler 38 yaşındakiMurat Yılmaz  ve 20 yaşındaki Berat Öztürk  ile araçlarda yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Burak Bayarcan , 25 yaşındaki Sadık Sobacı 26 yaşındaki Sibel Yılmaz, 39 yaşındaki Filizi Sobacı , 39 yaşındaki Selahattin Sobacı ,5 yaşındaki İrem Sobacı , 2 yaşındaki Ahu Tanem Yılmaz ve 21 yaşındaki Gülnur Mıçkın  yaralandı.

Yaralılardan Berat Öztürk ile Filiz Sobacı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar ise Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan üç kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Muhammed Sobacı’nın cenazesi Araç Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Sürücü Murat Y.'nin direksiyon başında uyuduğu iddia edilen kaza hakkında inceleme başlatıldı.