Recep Şahin ve Meltem Sönmez ilk adımı attılar

Recep Şahin ve Meltem Sönmez ilk adımı attılar

Eczacı Figen Sönmez'in kızı genç Avukat Meltem Sönmez, Şahin Hukuk Bürosu'nun sahibi ve Tekkeköy Belediyesi Avukatı Turgay Şahin'in kardeşi Recep Şahin ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı.

North Point Hotel’de gerçekleştirilen nişan töreninde çiftin nişan yüzüklerini,Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar taktı.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.Genç çifti bu mutlu gününde akrabaları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Genç çift nişan merasiminde davetlileri nişan fidan dağıttı.
Ülkemizde son yıllarda çıkan orman yangınlarında ciddi kayıplar olması nedeniyle herkesin bugünün anısına ağaç dikmeleri için nişan merasimlerinde fidan dağıtımı yaptığını belirten genç çift, "'Bir fidan bizden, bir ağaç sizden' sloganıyla yüzlerce fidanı davetlilere kendi ellerimizle hediye ettik. Bu fikrimiz misafirlerimiz tarafından çok beğenildi. Umarız bir farkındalık yaratabilmişizdir. Evlenecek, nişanlanacak çiftler ve tüm insanlık için örnek bir davranış olmuştur. Böylece ormanlarımıza hep beraber destek olmuş oluruz. Biz evliliğe giden yolda ilk adımı atmış yeni çiftler olarak bu konuda tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.