Emeklinin kurban bayramı ikramiyesinde müjde

Emeklinin kurban bayramı ikramiyesinde müjde

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisininin gözü kulağı kurban bayramı ikramiyesindeydi. Emeklinin beklediği müjdeli haber geldi.

 Bakan Zehra Zümrüt Selçuk kurban bayramı ikramiyesinin 8-9 ağustos tarihlerinde hesaplarda olacağını söyledi. Diğer yandan 500 bin kamu işçisinin tediye ödemeleri de 8-9 Ağustos'ta yatacak. İşte emekliye bayram ikramiyesi ve kamu işçisine tediye ödemeleriyle ilgili tüm detaylar...

Bayram öncesinde hem kamu işçilerine hem de emeklilere müjdeli haber geldi. 12. 5 milyon emekli ile 500 bin kamu işçisinin ikramiyeleri bayramdan önce hesaplarına yatırılacak. Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 8-9 Ağustos olarak açıkladı. Böylece önümüzdeki perşembe ve cuma günleri tüm emeklilerin maaş aldıkları banka hesaplarına 1.000'er lira yatırılmış olacak. Yatırılma sırası da 8 Ağustos Perşembe günü SSK emeklilerine 9 Ağustos Cuma ise Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine şeklinde gerçekleştirilecek.