Fenerbahçe Hertha Berlin maçını canlı izle

Fenerbahçe Hertha Berlin maçını canlı izle

Fenerbahçe yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken hazırlık maçlarında güçlü takımlarla karşılaşıyor.Sarı-Lacivertliler son olarak Alman ekibi Hertha Berlin ile mücadele edecek.Fenerbahçe-Hertha Berlin maçını canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında yurtdışı kampında olan Fenerbahçe, özel maçta Alman ekibi Hertha Berlin ile karşılaşaşıyor.

 

Ligde geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergileyen sarı-lacivertli temsilcimiz, yeni sezonda yaptığı transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Hazırlık maçını izlemek ve yeni sezon öncesi sarı kanaryayı izlemek istiyor. Fenerbahçe-Hertha Berlin maçı canlı izleFenerbahçe-Hertha Berlin maçı kaçta

MAÇ ESNASINDA YAYIN LİNKİ BURADA OLACAKTIR

Hazırlık maçlarına son hızıyla devam eden Fenerbahçe 25 Temmuz Perşembe günü Herhta Berlin ile sahaya çıkıyor. Maçı izlemek isteyen taraftarlar ‘Fenerbahçe Hertha Berlin maçı hangi kanalda?’ sorusuna yanıt arıyor.

Wolfsburg ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Hertha Berlin maçından galip ayrılmak istiyor. Transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertliler önümüzdeki sezona hazır bir şekilde başlamak istiyor.

Fenerbahçe - Hertha Berlin maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 19:30’daSpor Smart kanalında yayınlanacak.

 BAĞLANTI HATASI YAŞANIYOR...