Fenerbahçe'nin Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? Nerede oynanacak? Maç hakkında merak ettiğin her şey haberimizin detaylarında...

Fenerbahce'nin yeni rakipi belli oldu; Hertha Berlin.

Wolsburg ile önceki gün 1-1 berabere kalan Fenerbahce bu sefer sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? Nerede oynanacak? soruları sarı lacivertli taraftarları bir hayli merak uyandırıyor...

HERTHA BERLIN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Son dakika spor haberlerine göre, Hertha Berlin Fenerbahçe maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da oynanacak.

HERTHA BERLIN FENERBAHÇE MAÇI NEREDE YAYINLANACAK

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı D Smart yayınlayacak.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’nın Graz kentine gelen Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde konakladıkları otelin sahasında antrenman yapan sarı lacivertli ekip, ilk olarak rejenerasyon çalışması yaptı.

Daha sonra yarım saati basına açık yapılan idman taktik çalışma ile devam etti. Sarı lacivertli ekip idmanın basına kapalı bölümünde de taktik çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe’de önceki gün Wolfsburg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve ayağında şişlik oluşan Hasan Ali Kaldırım, stadı bandaj ile terk etmişti. Ağrısı geçen ve ayağındaki şişlik giden Hasan Ali, akşam saatlerinde yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.