Juventus - Tottenham maç özeti

Juventus - Tottenham maç özeti

Tottenham Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşılaştığı Juventus'u 3-2 mağlup etti. Juventus ? Tottenham maç özeti: TRT Spor ekranlarında naklen yayınlanan maçta ipi göğüsleyen taraf İngiliz ekibi Tottenham oldu.

Juventus – Tottenham maç özeti


Son derece yüksek tempoda oynanan maçta gol perdesini 30. Dakikada Tottenham adına Erik Lamla açtı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda tam bir gol yağmuru vardı. Juventus Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain ile 56’da 1-1 beraberliği yakladı. Ardından Cristiano Ronaldo 60. Dakikada attığı golle İtalyan ekibini 2-1 öne geçirdi.

Bu dakikalardan sonra sahada tam bir Tottenham şovu vardı. Lucas Moura ile 65’te 2-2’yi yakalayan Tottenham, maçın uzatma anlarında süper yıldızı Harry Kane ile 3-2 galibiyete ulaştı.

Juventus kalecisinin son düdük çalar çalmaz Harry Kane’i kutlamaya gitmesi dikkatlerden kaçmadı.

Juventus – Tottenham maçı hakkında


Bugüne kadar 4 kere karşı karşıya gelen Juventus ve Tottenham takımlarının mücadelelerinde 2 kez Juventus kazanmış, 1 karşılaşmada da Tottenham galip olmuştu. İki takım arasındaki başka bir karşılaşma ise beraberlikle sonlanmıştı. Ayrıca Sassuolo’dan Juventus’a transfer olan Merih Demiral ikinci yarı Daniele Rugani’nin yerine oyduna dahil oldu ve ilk kez Juventus formasını giydi.