Ecrin Kurnaz son dakika! TBMM'den karar verildi

Ecrin Kurnaz son dakika! TBMM'den karar verildi

TBMM'den Ecrin Kuranz açıklaması ne? Ne karar verildi? Ecrin Kurnaz son dakika haberleri neler? Ecrin Kurnazın Katili kim? Ecrin Kurnaz dosyası ne oldu?

Samsun son dakika! Ecrin bebek nasıl öldürüldü? Ecrin bebeğin katili üvey amca Özkan Kurnaz mı? Ecrin bebek cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi var mı? Ecrin bebeğin otobsi raboru çıktımı? Ecrin Kurnaz Dosyası TBMM'ye taşındı, TBMM'de Ecrin Kurnaz dosyası için verilen karar ne? Tüm sorularınızın cevabı haberimizin detaylarında.

ECRİN KURNAZ DAVASI TBMM'DE

Türkiye Büyük Millet Meclisin Genel Kurulunda Ecrin Kurnaz gibi şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması önerisi verildi.

TÜM PARTİLER OY BİRLİĞİ İLE KABUL ETTİ

Danışman Kurulu önerisi tüm partilerin oy birliği ile kabul edildi. TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergeleri birleştirilerek bugün ele alınacak.

ECRiN KURNAZIN KATİLİ KİM?

Müge Anlı'nın programında aranan Ecrin bebekten 22 gün sonunda dehşete düşüren bir haber gelmişti. Canlı yayında ifadeleri ile izleyenleri dehşete düşüren Kurnaz ailesi de savcılık tarafından incelemeye alınmıştı. Babasının kim olduğu bilinmeyen talihsiz Ecrin'in başına neler geldiği ise henüz bilinmiyor.

ECRİN KURNAZIN AİLESİ KÖYÜ TERK ETTİ

Ecrin'in annesi Sevcan ve üvey babası Deniz Kurnaz'ın, 15 gün önce Alancık Mahallesi'ndeki evlerinden ayrılarak Amasya'ya yerleştiği öğrenildi.

ECRİN KURNAZIN BABAANESİNDEN SON SÖZLER

Ecrin'in üvey babaannesi Hacer Kurnaz, üzerinden 2 ay geçen olayın aydınlatılmasını istedi. Hacer Kurnaz, "Torunumla ilgili hiçbir şey öğrenemedik. 'Ayakkabısı, kazağı, kemikleri bulundu' dediler. DNA testi için evde çocuğa ait ne varsa aldılar. Kıyafetlerini, saç bağını, emziğini hepsini götürdüler. Beklemedeyiz. Hiçbir haber yok.

Bu iki ay çok zor geçti. Allah hiç kimsenin başına vermesin. O evin neşesiydi, gülüydü. Onunla beraber uyuyorduk, geziyorduk. 4 çocuk büyüttüm ama Ecrin hepsinden değerliydi. Ben ona çok alışmıştım, ısınmıştım. Nereye gitsem yanımdaydı. Annesinden fazla ben ilgilenirdim onunla.

ECRİNİ UNUTAMIYORUM

Gece yatağa yattığım zaman, aklıma geldiği zaman uyuyamıyorum. Çok aklıma geliyor. Allah kimsenin başına vermesin, çok zor. 2 aydır bizim ne yaşadığımızı kimse bilmiyor, herkes konuşuyor. Konuşsunlar ben milletin lafında değilim, çocuğumun peşindeyim.

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Evin önünde oynayan bir çocuk bir dakikada nere gidebilir, bilmiyorum. Bilsem, görsem söyleyeceğim. İnşallah bir yerden, bir hayırlı haber çıkar. Ecrin sağdır inşallah, hep dua ediyorum Allah'a" diye konuştu.