Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'a sert tepkiler

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'a sert tepkiler

Fikirlerini paylaşmkatan çekinmeyen Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz attığı 15 Temmuz paylaşımları ile sosyal medyayı ikiye böldü. İşte Özoğuz'un attığı paylaşımlar...

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ 

Athenanın solisti Gökhan Özoğuz Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan görseller hakkında " Bu çizimnlerden nefret ediyorum! Çok yanlış. olayı sanki bütün TÜRK ASKERİ yapmış gibi hissettiriyor, Türk Aker olgusunun itibarını zedeler mi acaba? diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. BUNLAR DERHAL YASAKLANSIN" Dedi.

İşte her şey tweet'ten sonra başladı. Gökhan Özoğuz'un bu paylaşıından sonra sosyal medya ikiye bölündü. bir kısım ünlü şarkıcıyı desteklerken diğer kısım ise linç ett.

TARTIŞMAYA ÜNLÜ İSİMLER DAHİL OLDU


15 Temmuz İçin Hazırlanan Görsellerden Rahatsız Olan Gökhan Özoğuz' un paylaşımına gazeteci Nedim Şener'de bir paylaşım yaptı ve Gökhan'a "Evladım" diye seslenerek, "Onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Nedim Şener'in üslubundan rahatsız olan Athena Gökhan, "Evladım" demesine bozuldu ve görsellerin rahatsız edici tarafının ne olduğunu ifade etti.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ


Gazeteci Nedim Şener ile Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un tartışmaları devam derken, tartışmaya Ali Türkşende dahil oldu !

Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen' de tartışmaya dahil oldu ve Gökhan Özoğuz'u savunarak Nedim Şener'e görsellerin neden rahatsız edici olduğunu kendi dilince anlattı.


"Gökhan kardeşim kendini yalnız hissetme. Böyle böyle kazanacağız..." diyen Ali Türkşen'e Nedim Şener'in ne cevap vereceği büyük bir merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden tartışmanın son durumu büyük bir merakla takip ediliyor.