Samsunspor'da takıma giremeyen isimler açıklandı

Samsunspor'da takıma giremeyen isimler açıklandı

Samsunspor haberleri- Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonunun açılışına yarın yapacağı ilk antrenmanla başlıyor. Antrenmana çıkacak oyuncular açıklandı.

Samsunspor haberleri- Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak olan Kırmızı-Beyazlılar, yarın sabah ilk antrenmanını yapacak. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yeni sezonun ilk startını verecek olan Yılport Samsunspor, 19 Temmuz tarihine kadar çalışmalarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürecek. Daha sonra Bolu'ya gidecek olan Kırmızı-Beyazlı kafile, 19-31 Temmuz tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de kampın ilk etabını tamamlayacak.

SAMSUNSPOR'DA KALCAK FUTBOLCULAR BELLİ OLDU

Samsunspor'da kalacak olan isimler; Furkan Köse, Ahmet Altın, Nurullah Aslan, Erhan Kartal, Caner Arıcı, Canberk Dilaver ,Gökhan Meral, Ercan Yazıcı, Aytaç Sulu, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Yılmaz Özeren, Ferhat Çulcuoğlu, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, Guido Koçer, İlyas Kubilay Yavuz, Muhammet Beşir, Atabey Çiçek, Onur Eriş, Bahattin Köse, Bünyamin Cesur Karataş, Samed Hakan Kılıç


SAMSUNSPOR'DA AYRILACAK İSİMLER BELLİ OLDU


Böylece geçtiğimiz sezon kadroda yer alan ve bu sezon takımda olmayacakları açıklanan İrfan Başaran ve İshak Doğan'la beraber, Hasat Tonya, Berat Boz, Bilal Gülden, Abdulkadir Özgen, Erhan Şentürk, Cenk Kaplan, Savaş Yılmaz ve Furkan Yıldırım da yeni sezon kadrosunda bulunmayacak.