EDİS VE BÜŞRA DEVELİ KURYE OLDU

EDİS VE BÜŞRA DEVELİ KURYE OLDU

Online yemek sipariş platformu olan Yemeksepeti'nin yeni kampanyası için şarkıcı Edis ve oyuncu Büşra Develi Yemeksepeti'nin yeni reklam kampanyası için kurye oldular.

 Oyuncu Büşra Develi ve Şarkıcı Edis Yemeksepeti’nin yeni reklam kampanyası için ekran karşısına geçtiler. #AcıktırBeni etiketiyle Yemeksepeti müşterilerinin kuryeliğini yaptılar.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın  #AcıktırBeni kampanyasını tanıttı. #AcıktırBeni kampanyasının eğlenceli ve esprili tarzıyla dikkat çeken reklam filminin de ilk kez gösterildiği lansman toplantısı, Yemeksepeti’nin ofisi Yemeksepeti Park’ta düzenlendi. Düzenlenen lansman toplantısında, Büşra Develi, Edis ve Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, kampanya ile ilgili merak edilenleri aktardı.

 9 Temmuz’da yayınlanmaya başlayan reklam filminde Yemeksepeti kuryesi olarak kameraların karşısına geçen ve hayranlarına #AcıktırBeni diyen sevilen ikili, kampanya kapsamında gerçekten Yemeksepeti kuryesi olacaklar. Sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışma sonrasında seçtikleri hayranlarına siparişlerini teslim ederek onlara şaşkınlık dolu anlar yaşatacaklar.

 YEMEK SEPETİNİN YENİ KURYESİ EDİS VE BÜŞRA DEVELİ

 9-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek #AcıktırBeni kampanyası kapsamında; sevilen ikilinin hayranları, Yemeksepeti’nin sosyal medya hesaplarından Edis ve Büşra Develi’nin iştahını artıracak paylaşımlar yaparak kıyasıya bir yarışa girecekler. Kullanıcılar, Türkiye genelinde, Facebook, Twitter veya Instagram hesaplarından iştah açıcı bir yemek fotoğrafını veya videosunu #AcıktırBeni hashtag’i ile @yemeksepeti sayfasını etiketleyip paylaşarak yarışmaya katılabilecekler.

Edis ve Büşra Develi, 6 Yemeksepeti kullanıcısı için kuryelik yapacak ve bu kullanıcılarının siparişlerini sürpriz bir zamanda teslim edecekler. Ayrıca, bu şanslı isimlerden 2 kişi ise 18.değerinde 1 yıllık Yemeksepeti hediye çekine de sahip olacaklar 250 TL Kampanyanın detayları Yemeksepeti’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.