Kinsey Wolanski yeni bir skandala imza attı

Kinsey Wolanski yeni bir skandala imza attı

Tottenham ile Liverpool oynan Şampiyonlar ligi final maçında sahaya atlayarak gündeme oturan Kinsey Wolanski'den yeni bir skandala imza attı.

Tottenham ileLiverpool arasında oynananŞampiyonlar Ligi karşılaşmasında yarı çıplak mayolu vaziyette sahaya atlayarak maça damgasını vuranKinsey Wolanski adlı kadından son dakika skandal bir itiraf geldi. Olay sonrasıInstagram hesabındaki takipçi saysının gözle görülür oranda arttıran genç kadın, bir olaya daha imza atacaktı ki son anda engellendi, İşte Kinsey Wolanski'nin son dakika skandal paylaşımına ilişkin detaylar...

Wolanski, mayoyla sahaya atlayarak günün en çok aranan ismi olmayı başarmıştı.Liverpool ile Tottenham arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya giren Kinsey Wolanski, kısa sürede sosyal medyada büyük bir ilgi görmüş, final öncesi Kapadokya'da olduğu anlaşılınca Türkiye'de de gündeme oturmuştu.

Kinsey Wolanski, yeni açıklamasıyla herkesi şoke etti.Kinsey Wolanski'den skandal itiraf! Kusura bakma şuan...Wolanski, Copa America finali için de planları olduğunu ama bunu başaramadıklarını açıkladı.

Son dakika haberi: Kinsey Wolanski'den skandal itiraf! Kusura bakma şuan.Wolanski, yaptığı paylaşımla, Copa America finaline de damga vurmaya hazırlandıklarını ama bunun engellendiğini belirtti.

Kinsey Wolanski'den skandal itiraf! Kusura bakma şuan."Kusura bakma Copa America, şu an hapisteyiz. Kinsey Wolanski'den skandal itiraf! Kusura bakma şuan.Hapis sonrası da fast food yediğini paylaşan Wolansski, The Sun'a şu açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi: Kinsey Wolanski'den skandal itiraf! Kusura bakma şuan."Hapse girmeden önce 300 bin olan takipçim, hapisten çıktıktan sonra 2 milyonu geçti." "Böyle bir tanınırlığı satın alamazsınız... İnsanların tepkisi, ilgisi inanılmaz.Hayatımın en heyecanlı anlarıydı."