Ünlü oyuncu Salih Bademci ve eşi İmer Özgün Denizde böyle görüntülendi

Ünlü oyuncu Salih Bademci ve eşi İmer Özgün Denizde böyle görüntülendi

Son dönemin en popüler oyuncularından biri de Salih Bademci. Salih Bademci Ulan İstanbul dizisinde oynadığı Ceyhun karakteriyle adından sıkça söz ettirmişti.

Son dönemin en popüler oyuncularından biri deSalih Bademci. Salih
BademciUlan İstanbul dizisinde oynadığı Ceyhun karakteriyle adından sıkça söz ettirmişti. İstanbullu Gelin dizisi'nde Fikret karakteriyle izleyici karşısına çıktı. İstanbullu Gelin'in Fikret'i Salih Bademci eşi İmer Özgün ile tatile çıktı.

SALİH BADEMCİ VE EŞİ İMER ÖZGÜN DENİZDE GÖRÜNTÜLENDİ


Yaz sezonunun başında final yapan İstanbullu Gelin dizisinin oyuncuları Salih Bademci ve eşi İmer Özgün, denizde görüntülendiler. Final yapan İstanbullu Gelin dizisinde bir dönem birlikte rol alan Salih Bademci ve İmer Özgün, Çeşme'de yorgunluk atıyor. Sıcaktan bunaldıkları için uzun süre denizden çıkmayan Salih Bademci ve İmer Özgün'ün romantik anları objektife yansıdı.

Salih Bademci kendi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile 19 Ağustos 2015 tarihinde evlendi. Salih Bademci İstanbullu Gelin dizisinde eşi İmer Özgün ile birlikte rol aldı. 2015 yılında evlenen oyuncu çiftin çocukları yok. İmer Özgün, geçtiğimiz sene bir dergiye röportaj vermiş ve eşiyle tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı: "İstanbul Devlet Kaonservatuarı'nda okurken Salih benim bir üst sınıfımdaydı, dikkatimi hiç çekmedi.

Gerçekten çok iyi arkadaştık. Hatta ikimizin de sevgilileri vardı ve sevgililerimizle birlikte birçok defa aynı ortamlarda bulunduk. Ne tuhaf değil mi? Aslında her şey benim üzerimde oynanan bir şakadan doğdu. Salih ve okul arkadaşları sözde Salih'in benden hoşlandığını söylediler ve bize bir sevgililik durumu yakıştırdılar. Şaka gerçek oldu."