Samsun'da denize girmeyin? Neden mi?

Samsun'da denize girmeyin? Neden mi?

Samsun haber- Samsun'da cankurtaranlar maaşlarını alamadıkları için yarın grev yapacakları çalışmayacakları iddia ediliyor.

Samsun haber-  Havaların ısınmasıyla beraber deniz sezonu açıldı. Boğulma vakalarının önüne geçmek için her yıl olduğu gibi bu yılda tedbirler alınmaya başlandı. Bu amaçla Samsun Büyükşehir Belediyesi, kadrosuna yeniCankurtaranlar alarak hizmete başladı.

Ramazan ayı itibariyle çeşitli plajlarda görevlerine başlayan Cankurtaranlar, boğulma tehlikesinin önüne geçebilmek için büyük çaba sarf etmeye devam ediyorlar. Terme ilçesinden başlayarak Yakakent sahiline kadar nöbet tutan Cankurtaranlar, boğulma vakası ile karşılaşıldığında en geç 3 dakika içerisinde olay yerine gelerek, insan hayatına ve işlerine ne kadar değer verdiklerini bir kez daha gözler önüne seriyorlar.

SAMSUN'DA CANKURTARANLARA MAAŞ VERİLMİYOR

Mesaileri saatleri ise Sabah 10.00'dan akşam 19.00'a kadar. Cankurtaranlar insan hayatını ilgilendiren büyük bir uğraş ve sorumluluk isteyen görevi üstlenmelerine rağmen, maaşlarını almadıkları iddia edildi. Personellerin 1 aydır maaş alamadıkları bunun üzerine maaşlarını istediklerinde ise sürekli bahanelerle başka tarihe erteledikleri iddia edildi.

HABER: AHMET ALTÜRK