Kendall Jenner'den bottle cap challenge'de damga vuran bikinili görüntüler

Kendall Jenner'den bottle cap challenge'de damga vuran bikinili görüntüler

Ünlü model Kendall Jenner, birçok ünlü ismin katıldığı Bottle Cap Challenge'a akımına katılanlar arasında yer aldı. Jenner jet skili videosunu paylaşarak akıma katılanlar arasına adını yazdırdı.

Dünyaca tanınan model Kendall Jenner sosyal medya akımına video çekerek dahil oldu. Genç model çektiği videosuyla sevenlerinin bir kez daha beğenisini kazandı.

KENDALL JENNER:İZLERKEN BÜYÜLENDİM

Ünlü modelin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Jenner’ın bir takipçisi videoya "Şu ana kadar gördüğüm en iyi akım videosu olmuş." dedi.

Bir diğer takipçisi ise"Videoyu nefesimi tutarak izledim." yorumunu yaptı. Jenner’ın videosu kısa süre içerisinde çok sayıda izleme ve beğeni ile popüler videolar arasına girdi.


KENDALL JENNER KİMDİR?

Kendal Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD’de doğmuştur. Kris Jenner ve Caitlyn Jenner çiftinin kızlarıdır. 2014 yılında Sierra Canyon Okulu’ndan mezun oldu. Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. Wilhelmina Models modellik ajansı ile kariyerine adım atan Jenner, OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti. 2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte ‘Stil Elçileri’ seçildi. Annesi ve babası tarafından toplamda 8 üvey kardeşi olan, ünlü modelin Anne tarafından ünlü model Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir.