Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışması kim kazandı

Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışması kim kazandı

Güven Bana yarışması daha önce Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunda seyircinin karşısına çıkmış, büyük beğeni toplamıştı.Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana 5 Temmuz 2019 kim kazandı?

Müge Anlı ile Güven Bana yarışması bu akşam Atv ekranlarında bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı. Güven Bana yarışması daha önce Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunda seyircinin karşısına çıkmış, büyük beğeni toplamıştı. Yarışmanın 27 Haziran 2019 akşamında başlayan ilk bölümünde, iki yarışmacı ilk başta birbirlerine, "Güven Bana" dediler; ancak yarışmacılardan biri arkadaşını yarı yolda bıraktı. Daha sonra gelen diğer iki yarışmacı da birbirlerine ihanet ederek küçük bir meblağla yarışmadan ayrılmak zorunda kaldılar.Peki 5 Temmuz 2019 Güven Bana kim kazandı?


Güven Bana 4 Temmuz 2019 Perşembe günü itibariyel ikinci bölümle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. "Güven" kelimesinin yeniden tanımlandığı bu ilginç yarışmada herkesi şoke eden durumlar yaşanabiliyor. Bazen, yarışmacılar herkesi "güven" kelimesi konusunda şüpheye düşüren durumlar yaşatıyor. Peki 4 Temmuz 2019 Güven Bana kim kazandı?

GÜVEN BANA 4 TEMMUZ 2019 SONUÇLARI

Yarışmanın bu akşamki etabına katılan yarışmacılar, Gözde Kesici ve Taner Yıldırım oldu. Gözde Kesici sigorta sektöründe çalışıyor. Aslen Sivaslı olan Taner Yıldırım ise üniversite öğrencisi.

Gözde ve Taner yarışmadan ödül alamadan ayrıldılar.

İkinci etapta yarışan Avukat Burak Büyüksökmen ile Pazarcı Mevlüt Akın, birbirlerine karşı gösterdikleri büyük güven duygusu ile birlikte kazandılar. Avukat Burak insanlığı kazanırken; Mevlüt ise 45 bin lira ve insanlığı kazandı.