Samsun İcra Dairesi'nden Duygusal Gece

Samsun İcra Dairesi'nden Duygusal Gece

Samsun İcra Müdürlüğü'nde görevli iken Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı'nca yayınlanan kararname ile tayinleri çıkan 6 icra müdür ve müdür yardımcılarına, unutulmaz bir veda gecesi düzenlendi.

Samsun İcra Müdürlüğü tayinleri çıkan 6 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılarına unutulmaz bir veda gecesi düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı'nca yayımlanan 2019 yılı İcra Müdür ve Müdür Yardımcıları Kararnamesi ilde Türkiye'de birçok icra müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri değiştirildi. Samsun'dan da tayinleri çıkan icra müdür ve müdür yardımcılarını mesai arkadaşları unutmadı.

VEDA ETTİLER


Samsun İcra Müdürü olarak görev yapanMetin Alper,Yakup Kara ile İcra Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan,Yeşim Demir,Ali Sümbülsoy,Banu AtikÇetin veUğur Ayan için mesai arkadaşlarından veda programı düzenlendi. Düzenlenen geceye ilgi oldukça yüksek olurken, bol bol hatıra fotoğrafları çekildi.

PASTA KESİLDİ


Düzenlenen gecede Samsun İcra Müdürlüğü Başmüdürü Kasım Erdem tayinleri çıkan isimlere hizmetleri için teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından ise veda pastası kesildi.

Programın sonunda icra memuru olarak görev yapan isimler mesailerindeki amirlerine tayinleri için başarı dileklerini iletirken plaket ve hediye takdim etti.