Suriye Rejim Güçlerinin Mevzisi Ateş Altına Alındı

Suriye Rejim Güçlerinin Mevzisi Ateş Altına Alındı

Milli savunma bakanlığında yapılan açıklamada Suriye rejim güçlerinin gözlem noktasın yapılan saldırı sonrası rejim mevkilerinin bölgedeki ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alındığını duyurdu.

 Milli Savunma bakanlığındanSuriyerejim ordusununİdlib gerginliğini Azaltma bölgesinde hakim ettiği bölgeden 10 numaralı gözlem noktasına top/havan saldırısı yapıldığını bir askerin şehit düştüğünü ve üç askerin yaralandığını açıkladı.

 

RUSYA NEZLİNDE GİRİŞİMLERDE BULUNULDU 

Açıklamada, "Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılarımızın tahliye işlemi tamamlanmış ve tedavilerine başlanmıştır. Saldırıyla ilgili olarak Rusya'nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağırılarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş, saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir." denildi.

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadesine yer verildi.