Samsun'da mahalle meclisleri kurulacak!

Samsun'da mahalle meclisleri kurulacak!

Samsun haber- İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katıldığı toplantıda mahalle meclislerinin kurulacağını açıkladı.

Samsun haber- İlkadım Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı'na katılan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ''Kent Konseyimizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak ve bu şehri örnek projelerle birlikte güzelleştireceğiz'' dedi.

MAHALLE MECLİSİ KURULACAK

Samsun için en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Demirtaş,“Bu şehre katma değer sağlayacak her türlü fikir ve projeye kapımız açık olacak. Geçmiş dönemden gelen tecrübemiz ile kuruculuğunu yaptığım İlkadım Kent Konseyimizi yeni dönemde de koşulsuz destekleyeceğiz. Konseyimiz bünyesinde mahalle meclisi kurarak vatandaşımızın taleplerini ilk ağızdan öğrenme ve çözüm üretme şansı bulacağız. Böylelikle daha sağlam bir iletişim kurarak hemşehrilerimize hızlı çözümlerle hizmet götüreceğiz'' açıklamasında bulundu.

BU ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Demirtaş,'' Yeni dönemde Kent Konseyimizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak ve bu şehri örnek projelerle birlikte güzelleştireceğiz. Belediyemizin desteğinin her zaman yanında olacağı İlkadım Kent Konseyimizin yeni başkanı ve üyelerine başarılar dilerim”