Samsun'da düzenlenen etkinlik büyük ilgi görüyor

Samsun'da düzenlenen etkinlik büyük ilgi görüyor

Samsun Haber- Genç girişimci Şahin Bahadır Samsun'da düzenlediği ilginç konseptlerle dikkat çekiyor.

Samsun Haber-  Uzun yıllardır konsept ve farklı organizasyon işlerinde yer alan Şahin Bahadır Samsun Son Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Bahadır, ilk olarak Samsun'da düzenlediği 'Mervelerdeyiz' etkinliğine farklı illerden de talep geldiğini belirtti.

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞTIM

Bu işi yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Şahin Bahadır;'' Edirne'de lise eğitim gördüğüm sırada okul organizasyonlarını yaparak bu işe başladım.Daha sonra üniversite öğrenimime Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'de Gıda Mühendisliği bölümünü okumak için geldim. Üniversite yılları boyunca da çeşitli konserler seminer eğitimleri, medya gezileri ve menajerlik konularında etkinlikler düzenledim. Organizasyon etkinliklerinden sonra sanatçılara da menajerlik yapmaya başladım ve eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğim olan Gıda Mühendisliğini icra ettim'' dedi.

KARADENİZ TURNELERİ DÜZENLEDİM

Aynı zamanda Karadeniz bölgesinde çeşitli turneler düzenlediğini de ifade eden Bahadır;'' Sadece eğlence konulu etkinlikler değil, eğitim konuları üzerine de seminerler düzenledim. 2010 yılından itibaren Türkiye genelinde farklı organizansonlar yapıyorum. Başlarda Samsunla sınırlı organizasyon gerçekleştiriyordum daha sonra genel anlamda farklı şehirlerde de gerçekleştirmeye başladım'' şeklinde konuştu.

PATENTLİ TEK ETKİNLİK SAMSUN'DA GERÇEKLEŞİYOR

Şahin Bahadır;'' Şuanda Türkiye'nin tek patentli etkinliği olan 'Mervelerdeyiz' etkinliğini Samsun'da yapmaya başladım ve farklı şehirlerden gelen talepler üzerine de yaygınlaştırma kararı aldık. Bu etkinliğin en büyük özelliği Türkiye'de gerçekleştirilen tek patentli etkinlik olması ve etkinlik her yerde aynı günde gerçekleşiyor. Bu etkinliği diğerlerinden ayrı kılan kendine özgü müzikleri, konsepti ve kendine özgü görselleri olmasından kaynaklanıyor'' açıklamasında bulundu.

SAMSUN'DA İLK OLACAK

Sadece bir noktada sınırlı kalmadıklarını ifade eden genç girişimci;'' Mervelerdeyiz etkinliğinden sonra Samsun'da da bir ilk olacak olan ' Cuma' konsepti de bir hafta içerisinde hayata geçmiş olacak'' dedi.

GÜZEL HEDEFLERİM VAR

Uzun yıllardır bu işi yaptığını ifade eden Şahin Bahadır;'' Kendi mesleğim olan Gıda Mühendisliği'ni icra etmiyorum. Şu anda Samsun'da bir mekanda işletme müdürlüğü yapıyorum.Her zaman bu işi yapıyordum ve bu alanda mutluyum. Kendime ait bir projem var ve ilerleyen süreçte de bu iş üzerinden güzel hedefler sağlamak istiyorum'' dedi.

Haber: Kübra ÖKSÜZ