Samsun haber- Ecrin Kurnaz olayı ne oldu? Ecrin kurnazı kim öldürdü?

Samsun haber- Ecrin Kurnaz olayı ne oldu? Ecrin kurnazı kim öldürdü?

Samsun Son dakika- Ecrin bebek cinayetiyle ilgili araştırmalar devam ediyor, ortaya yeni iddialar atıldı peki Ecrin bebek nasıl öldürüldü? Ecrin bebeğin katili üvey amca Özkan Kurnaz mı?

Samsun son dakika- ‘Ecrin bebek nasıl öldürüldü?Ecrin bebeğin katili üvey amca Özkan Kurnaz mı?Ecrin bebek cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi var mı? Ecrin bebeğin katili bulunacak mı?’ sorularına yanıt aranmaya devam ediliyor.

ECRİN KURNAZ SON DAKİKA GELİŞMESİ

Ecrin bebek olayıyla ilgili olayın kesinleşmesi için herkes adli tıptan çıkacak raporu bekliyor. Yaptığı çelişkili açıklamalarla tüm şüpheleri üzerinde toplayan üvey amcaÖzkan Kurnaz ilgili açıklama yapan yetkililer, “Şüphelilerin kuvvetli suç şüphesiyle ve delilleriyle tespit edilip ona göre değerlendirilmesi lazım. Bizi adli birimler olarak, mesuliyetten alıkoyma suçu, kasten adam öldürme suçu, taksirli adam öldürme suçu ilgilendirir. Biz bu suçların işlenmiş ihtimaline binaen soruşturma yapıyoruz şuanda. Netice itibariyle doğal ölüm de çıkabilir. Çocuk kaybolmuştur ve hayvan saldırısına uğramış da olabilir. O zaman biz çekiliriz idari birimlerin takdirine kalır. Ama bu suç şüphesi varsa biz soruşturmamıza devam ederiz” ifadelerini kullandı. İşte Ecrin bebek cinayetiyle ilgili 25 Haziran son dakika gelişmeleri…

YENİ İDDİA: KOMŞUNUN KÖPEKLERİ PARÇALADI

Bazı yeni iddialar da ortaya atıldı. Kurnaz Ailesi'nin komşuları Yahşi Bey'in köpekleri olduğu var bu köpeklerin Ecrin'e saldırmış olabileceği iddia ediliyor.

Öte yandan komşular birbirleriyle husumetli.

İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

27 Mayıs günü ise günlerdir kayıp olan Ecrin'e ait olduğunu düşündükleri ayakkabı ve ceset parçalarını bulan orman işçileri, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerinde bir ayakkabı ve parçalanmış bebek kazağı bulundu. Ayakkabı temizken kazağın paramparça olması bebeğin taşınarak o bölgeye getirilmiş olma ihtimalini yükseltti.

Hacer çocuğun ayakkabısını ve kazağını tanıyamazken, üvey baba Deniz, çocuğa ait olduğunu söyledi.

CİNSEL İSTİSMAR EMARESİ VAR MI?

Ecrin'in parçalanmış cesedine otopsi yapılıyor. Küçük çocuğa ne olduğunu, nasıl öldürüldüğünü bu otopsi raporu ortaya çıkaracak. Minik Ecrin'in üvey amcası tarafından tecavüz edilerek öldürüldüğü iddiaları vardı.

Ecrin Kurnaz'ın üvey amcası Özkan Kurnaz'ın telefonundan çıkan internet aramalarının görüntüsü herkesi şok etmişti. Özkan'ın telefonunda cinsel içerikli sitelere giriş yaptığı ve yenge, kız kardeş gibi ensest içerikleri aradığı ortaya çıktı. Müge Anlı'da ortaya çıkarılan bu durumun sonucunda herkesin aklına aynı soru geldi... Minik Ecrin bebeğin otopsi sonucundan sonra her şey ortaya çıkacak...