Cemil Deveci'den flaş açıklama!

Cemil Deveci'den flaş açıklama!

Atakum Belediye Başkanı Cemik Deveci, kayıp 7.2 Milyon TL ve 37.5 ton et olayına yönelik flaş açıklamalarda bulundu.

Samsun'un Atakum ilçesinde 31 Mart seçimleri sonrası göreve başlayan Cemil Deveci, İshak Taşçı'nın belediye başkanlığı yaptığı döneme ait kayıp olduğu iddia edilen 7.2 milyon TL paraya yönelik dava açacaklarını belirtti.

KABUL EDİLEMEZ

Deveci, kayıp olan paranın 'muhasebe hatası' şeklindeki açıklamalarını eleştirdi ve kabul edilemez bir şey olduğunu ifade etti.

DAVA AÇACAĞIZ

Seçimden önce alınan 37.5 ton et alımı olayı ve kasada olmayan 7.2 milyon TL para ile ilgili dava açıyoruz. Dava yarın açılacak bu konu ile ilgili basına gerekli açıklamalar yapılacak. Muhasebe hatası diyorlar, 7.2 milyon TL'nin muhasebe hatası mı olur. Kendileri bu paranın belediyenin kasasında olduğuna dair vergi dairesine beyanname vermişler. Ama para yok. Bu para bana zimmet çıkacaktı. Ben şirketi devraldım 7 kuruş yok. Bende diyorum ki bu parayı ödeyin, bu para onların üzerinde görünüyor. Öderseniz dava açmam suç duyurusunda bulunmam diyorum. 4 ayrı dilekçe ile dava açacağız. Şimdi biz bu davanın ardından 7.2 milyon TL para ile ilgili de ayrıca alacak davası açacağız. Bu parayı verin diyeceğiz