Burak Yılmaz'dan İzlandalılara gönderme

Burak Yılmaz'dan İzlandalılara gönderme

Ay Yıldızlı takımımızın İzlanda'yla karşılaşacağı maç öncesi İzlandalı bir muhabirden fırça terbiyesizliği herkesin tepkisini çekmişti. Buna istinaden Kaptan Burak Yılmaz sosyal medyasında yüzleri güldüren fırça paylaşımında bulundu.

 Millilerimizin  İzlanda’yla yaptığı karşılaşma öncesi tecrübeli futbolcuEmre Belezoğlu’nun açıklama yaptığı sırada İzlandalı bir muhabirin tuvalet fırçası uzatmasının ardından Milli takımımızın kaptanı Burak Yılmaz'dan sosyal medya hesabından gönderme geldi. 

Millilerimiz İzlanda Reykjavik havalimanında saygısız bir olayla karşılaştılar. Ay yıldızlı kafilemiz uzun bir zaman havalimanında bekletildikten sonra takımımızın tecrübeli futbolcularından Emre Belezoğlu açıklama yaptığı anda İzlandalı bir muhabir tuvalet fırçası uzattı. Yaşanan bu saygısız olayın ardındanKaptan Burak Yılmazsosyal medya hesabında yüzleri güldürenfırça paylaşımında bulundu. Emre Belezoğlu’yla çekinmiş olduğu fotoğrafı atarak esperili bir şekilde "Yıllarca çok fırçasını yedik"notunu yazdı.