Feci kaza! Araç hurdaya döndü

Feci kaza! Araç hurdaya döndü

Kahramanmaraş'ta bir otomobilin buğday tarlasına uçması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi ile yaralanan 4 kişinin kimlikleri belirlendi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen  kazada otomobil önce sürüklendi sonrada takla attı. 

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Elbistan-Malatya karayolunun Demircilik Mahallesi kesiminde  meydana gelen kazada  Malatya'dan bayram ziyaretinden dönen Yılmankaya ailesini taşıyan otomobil, sürücüsü E.Y'nın (29) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıktı.

3 ÖLÜ 4 YARALI

Kazada  50 metre sürüklenen otomobil, buğday tarlasına girdikten sonra takla attı. Feci kazada, araçtan fırlayan sürücü ile babası M. A (72) ve annesi A. F (69) Y., olay yerinde can verdi. Araçta bulunan M.A(9), S. (3), N. (26) ve H. Y (39) yaralandı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonrasında olay yerine ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edilirken hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla  Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavilerine burada devam edilen yaralılardan M. A, N. ve S.Y'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Diğer yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri  otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yılmankaya ailesinin, bayram ziyareti için gittikleri Malatya'dan Elbistan'a dönüş yaptıkları bildirildi. Büyük çoğunluğu İstanbul'da ikamet eden aile fertlerinin, Elbistan'daki ziyaretlerinin ardından tekrar İstanbul'a dönecekleri kaydedildi.