Samsunspor'un sevilen isimleri tek tek istifa ediyor

Samsunspor'un sevilen isimleri tek tek istifa ediyor

Samsunsopr'da istifalar peş peşe geldi Celil Sağır ve Ercan Koloğlu'nun ardından başkan yardımcısı Emin Kar da istifa etti.

Samunspor'un sevilen isimlerinden Samsunspor'un Eski oyuncusu ve Samsunspor'un Başkan YardımcısıEmin Kar Celil Sağır veErcan Koloğlu'nun ardından sosyal medya hesabından Ayrılık paylaşımını yaptı.


Yılport Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar" Sene başında İsmail Başkan’ın isteği üzerine daha önce başkanlığını da yaptığım Samsunspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, sonrasında da yine İsmail Başkan’ın isteğiyle Futbolcu izleme ekibine dahil oldum.

Bu süreçte takıma 14 tane futbolcu zaten dahil edilmiş, takım kamp görmeye başlamış idi. Daha sonrasında da elimizden gelen tüm çabayı göstermemize rağmen takımımız birtakım sebeplerden dolayı istediği sonuca ulaşamamıştır. Bu durumun tüm sorumluluğunu almakla beraber, takımın geldiği durumun tüm sorumlusunun içinde bulunduğum bu oluşum olarak gösterilmesini hayretle takip ettim.

Keza, ne futbolcuların ne teknik adamların işlerine, ne takımın içerisine karıştırılmamıza rağmen, takımdaki rehavetin, rahatlığın ve takım olamamanın oyuncu izleme ekibiyle nasıl bir bağlantısı kuruldu anlamak güç.

Bu başarısızığın nedenini sadece futbolcu kalitesi olarak görmek bundan sonrası için de kafayı kuma gömmekten başka bir işe yaramayacaktır. Başkanlığım döneminde zor şartlarda yaptığım takımların bugün bile özlemle anılmasını hatırlarsak bu iş bize kaldığında neler başardığımızı daha net görülebilir.

Bunca zaman ben mütevaziliği bırakmadıkça meydanı boş bulan çakallar da cevap vermeye tenezzül edilecek adamlar olmadıklarından bundan bari kendilerine ders alsınlar isterim. Aldığı görevlerin gereğini asıl yerine getirmeyenlerin kurtarıcı olarak adledildiği memlekette, Samsunsporluluktan başka bir ünvanı olmayan bizlerin hedef haline getirilmesi bizlere çok da yabancı değil zaten.

Sonuç olarak, daha öncede yaşadığım iftira ve karalama kampanyalarından bıktığımdan, ki daha önceki yalanların bugün hala karşılığı olmadığını tüm camia görmüştür diye düşünüyorum, arabalar evler vs., izleme ekibindeki görevimden istifa ediyorum.

Umarım çok geç olmadan asıl problemler çözülür ve İsmail Uyanık önderliğinde Samsunspor hak ettiği günlere kavuşur. Yarın bir gün Allah göstermesin Samsunsporun sahibi olmaktan sıkılanlar olursa biz yine gövdemizi taşın altına koymaktan sakınmayız, kimse merak etmesin" diye istifasını açıkladı.