Samsun Çarşamba'da meydan Kadir Gecesi doldu taştı

Samsun Çarşamba'da meydan Kadir Gecesi doldu taştı

Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba İlçe Müftülüğü'nün birlikte düzenlediği Kadir Gecesi programı, Abdullah Paşa Meydanında Kur'an ziyafeti ve teravih namazı kılınarak gerçekleşti.

Kadir Gecesi özel programına yoğun ilgi göstererek, Abdullah Paşa Meydanını dolduran Çarşambalılar hep birlikte teravih namazını kılıp dualar ettiler.


Çarşamba Belediye Başkanı  Halit Doğan “Düzenlediğimiz bu etkinliğe yoğun ilgi gösteren hemşerilerime tek tek teşekkür ederim. Allah dualarımızı kabul etsin. Ramazan’da belediyemizin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarında yüzlerce kişi ile oruçlarımızı açtık. Ramazan’ın birleştirici ruhunu bu akşam da Abdullah Paşa Meydanında hep beraber yaşadık. Rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın. Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu gecenin, insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ederim.” diye konuştu.


Başkan Doğan “Pazar akşamı da saat 23:00’da Sayın Mehmet Kemiksiz ve ekibi bizlere tasavvuf müziği konseri verecek, yine bu birlikteliği hemşerilerimle beraber bu meydanda yaşamak istiyorum. Pazar akşamı da tüm hemşerilerimi Abdullah Paşa Meydanına davet ediyorum.” dedi.