Anaokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Anaokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Samsun Şükriye Işık Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet töreni, yılsonu gösterileri ve kep atma töreni izleyenleri büyüledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Yılmaz´ın vefat eden halasının vasiyeti üzerine isminin verildiği Şükriye Işık Anaokulu´nun mezuniyet töreni, yılsonu gösterileri ve kep atma töreni izleyenleri büyüledi.


Okul Müdürü İlknur Akça törende yaptığı konuşmada; “ Çocukların en hızlı öğrenme ve eğitilme çağı 0-6 yaş dönemdir. Yani okul öncesi çağıdır. Biz Şükriye Işık Anaokulu olarak öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını benimseyen bir ortamda öğrencilerimizin onları çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi beceri ve değerler ile donatarak paylaşmayı bilen, özgüvenli, fikri hür nesiller yetiştirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Okul Müdürü tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından minik öğrencilerin gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı. Törende çeşitli kostümlerle sahne alan minik öğrenciler hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. Minik bedenleriyle hünerli performanslarıyla katılımcılardan sık sık alkış alan mezunlar, etkinliğin sonunda havaya kep fırlattı. Mezun olma heyecanı yaşayan minik öğrencilerin aileleri de duygu dolu anlar yaşadı.

Haber Ahmet Altürk