Samsun Milletvekilinden Ecrin kurnaz açıklaması

Samsun Milletvekilinden Ecrin kurnaz açıklaması

Samsun'da kaybolan ve 22 gün kemikleri bulunan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz ölümü hakkında Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan açıklama geldi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde merkeze 32 km uzaklıktaki Alancık Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 1,5 yaşındakiEcrin Kurnaz, 7 Mayıs'ta evinin önünde oynarken kayboldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve güvenlik güçleri karadan arama çalışmalarını yürütürken, helikopter ve drone ile bölge günlerce tarandı. Mahallelerdeki evler de kontrol edildi.

Ancak çalışmalar sonuç vermeyince geçtiğimiz hafta arama çalışmaları durduruldu.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Pazartesi günü ormanlık arazideki dere yatağında bir ayakkabı ile kıyafet bularak Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Ailesi, kıyafetlerin Ecrin'e ait olduğunu teşhis etti.

Arama çalışmalarının yeniden başlatılması sonrası, bölgede bu defa kafatası ve kemik parçaları bulundu veAdli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Müge Anlı’da her gün gündeminde olan Ecrin Kurnaz'ın Failleri hala kim olduğu bulunamdı.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ile  özel röportaj yapan  MuhabirimizAhmet ALTÜRK Ecrin Kurnaz olayı hakkında Yaşar'dan önemli açıklamaları aldı.

SAMSUN BU OLAYLARLA YOĞUN BİR GÜNDEM YAŞIYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar" Mecliste de ben bu olayları dile getirdim üzüntü ile izliyoruz yani Samsun'un bu tip olaylarla anılması bizi üzer ona benzer intihar olayları ile de Samsun son dönemlerde yoğun bir gündem yaşıyor bundan üzüntü duyuyoruz ibret verici hadiseler ilahi adalet diyelim adalet yerini bulur" dedi.

ÜLKENİN NE HALA GELDİĞİNİ GÖRÜYORSUNUZ

Milletvekili Bedri Yaşar "Dünyanın en masum varlığı çocuğa karşı yapılan her türlü şiddeti , alçaklığı lanetliyorum bunu kelimeler ile cümleler ile izah etmek mümkün değil Dünyanın en masum şeyini katlediyorsunuz ya nefretle lanetliyorum ülkenin ne hale geldiğini görüyorsunuz ne deyim daha" diye konuştu.

HABER: AHMET ALTÜRK